Program – Seminar II

Program

06. 06. 2014
HOTEL LEV
Vošnjakova ulica 1, Ljubljana

13.00 – 13.30
PRIHOD IN REGISTRACIJA UDELEŽENCEV SEMINARJA
Arrival and registration
30 min
13.30 – 13.40
OTVORITEV SEMINARJA
Opening ceremony
Toni Cahunek
Pokrovitelj/Organizator
10 min
13.40 – 14.00
UVODNO PREDAVANJE
Introductory lecture
Mag. Dušan Nolimal20 min
14.00 – 14.45
TRENDI ZAKONODAJ NA PODROČJU DROG NA BALKANSKI POTI DROGE
Trends in drug laws on the Balkan drug route
Dr. Bojan Dobovšek
Mag. Saša Kuhar
45 min
14.45 – 15.30
SAMOZDRAVLJENJE S KONOPLJO
Self-medication with Cannabis
Dr. Jose Carlos Bouso45 min
15.30 – 15.45
ODMOR ZA KAVO
Coffee break
15 min
15.45 – 16.30
PRIHODNOST VOJNE PROTI DROGAM
The Future of Drug War
Jorge Roque45 min
16.30 – 17.15
REGULACIJA TRGA S KONOPLJO IN USODA PROHIBICIJE DROG
Regulation of marijuana markets and the fate of drug prohibition
Dr. Frederik Polak45 min
17.15 –18.15
LEGALIZIRANA KONOPLJA: ZAČETEK KONCA PROHIBICIJE V ZDA IN DRUGOD
Legalized It: The Beginning of the End of Cannabis Prohibition in the USA and Beyond
Joshua Kappel, Esq.60 min
18.15 – 18.30
ODMOR ZA KAVO
Coffee break
15 min
18.30 – 20.30
RAZPRAVA IN VPRAŠANJA S STRANI UDELEŽENCEV
Panel discussion – Q&A
Toni Cahunek
Mag. Dušan Nolimal
Mag. Saša Kuhar
Dr. Jose Carlos Bouso
Jorge Roque
Dr. Frederik Polak
Joshua Kappel
120 min
20.30 – 21.00
ZAKLJUČEK, DRUŽENJE
Closing session, networking
30 min

* Zagotovljeno bo simultano prevajanje iz slovenščine v angleščino in obratno.
* Simultaneous translation from English to Slovene and vice versa will be provided.

http://onej.info
onej.info@gmail.com
+ 386 (0)41 208 289