PRESS

Informacije za medije / Press info

Organizator seminarja nudi različnim medijem enkratno priložnost za raziskovanje različnih tematik v zvezi s konopljo po svetu  in zbiranje ekskluzivnih zgodb in intervjujev vrhunskih strokovnjakov iz tega področja. Na tretjem seminarju iz serije Demistifikacija konoplje z naslovom KONOPLJA V ZDRAVSTVU: TEORIJA in PRAKSA bomo gostili strokovnjake iz Izraela, Kanade in in ZDA.

Spodaj so informacije, kako poteka registracija in koga kontaktirati za dodatna vprašanja.

Organizer of the event provides the press with the unique opportunity to explore a variety of topics and gather exclusive stories and interviews from top experts in the field of Cannabis. Seminar titled CANNABIS IN HEALTH CARE: THEORY & PRACTICE, third in the series of events under the title Demystifying Cannabis brings together experts from Israel, Canada and USA.

Below we’ve provided information about how to register and who to contact for additional questions.

Kontaktna oseba / Contact person

Zdravko Pravdič – Pec
Maja Kohek
onej.info@gmail.com
GSM +386 (0)41 208 289
TEL +386 (0)2 544 91 08

Press Kit

Prenesi / Download

Registracija / Registration

Za registracijo izpolnite spodnji obrazec in v kratkem vas bomo kontaktirali. V tem času pa vas Vabimo, da si podrobno ogledate program in seznam predavateljev ter si pridobite boljši vpogled v dogajanje na seminarju. Če imate dodatna vprašanja nas kontaktirajte na onej.info@gmail.com.

To register fill in the form below. You should hear from us shortly but in the meantime, we encourage you to review our programme and list of speakers to gain more insight on the event. If you have any further questions, please contact us at onej.info@gmail.com .

http://onej.info
onej.info@gmail.com
+ 386 (0)41 208 289